Energiasäästöt

Yksi syy Elkraftin vahvaan markkina-asemaan on se, että autamme yrityksiä vähentämään kulutusta ja alentamaan energiakustannuksia.

Elkraft on sähköntoimittaja, joka tarkastelee yritysten sähkön kokonaiskustannuksia. Sähkön ja siirron optimoinnin lisäksi tekninen osastomme tekee analyyseja yrityksen energian kokonaiskustannuksista.

Energiatehokkuustoimenpiteillä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä. Elkraftilla on erillinen tekninen osasto, joka koostuu insinööreistä ja teknisistä asiantuntijoista. Tämä antaa Elkraftille hyvän pohjan arvioida ja priorisoida erilaisia ​​toimenpiteitä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Elkraft työskentelee tariffien optimoinnin parissa ja tarkistaa verkon omistajan kanssa, että asiakkaalla on oikea tariffi. Jos tariffi tai kulutus on väärä, se voi johtaa siihen, että yritys maksaa sähköstään liikaa.

Teemme kulutusraportteja, joiden avulla pystymme tarkistamaan, ettei sähköä käytetä enempää kuin on tarpeen. Voimme lähettää säännöllisiä kulutusraportteja, jotka näyttävät kulutuksen tunti tunnista, mikä helpottaa toteutettujen toimenpiteiden seurantaa.

Lue lisää Elkraftin energianeuvonnasta tästä.

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Close

    Täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.