Referenssit

Uutta sähköntoimittajaa valittaessa voi olla hyvä tarkistaa referenssit.
Täältä voit lukea joidenkin nykyisten asiakkaidemme kokemuksista kanssamme.

Terrawise Oy

"Elkraft on asiakaslähtöinen, ketterä ja ammattimainen toimija. Joustavan ja kustannustehokkaan salkunhoitopalvelun lisäksi Elkraft on tuonut meille merkittäviä säästöjä sähkönsiirron ja sähköveron optimoinnin kautta heti ensimmäisen toimitusvuoden aikana. Käyttöpaikkojen muuttotilanteissa Elkraft on avustanut meitä nopeasti ja asiantuntevasti avaimet käteen periaatteella. Yhteydenotto onnistuu tarvittaessa aina sujuvasti henkilökohtaisen yhteyshenkilön kautta.” Tero Tummavuori, talousjohtaja Terrawise Oy

TerraWise Oy on infra-alan kokonaisvaltainen toimija, joka palvelee asiakkaitaan Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. TerraWisen palveluksessa on noin 300 työhönsä sitoutunutta ammattilaista ja yritys tunnetaan alansa luotettavana asiantuntijana, joka pitää kiinni lupauksistaan.

Terrawise Oy
SATS Group

"Yhteistyö Elkraftin kanssa on antanut meille enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaan. Se on antanut meille paremman yleiskuvan ja kustannusten hallinnan, ja Elkraftin tekninen osasto on auttanut meitä korjaamaan virheitä ja vähentämään kulutusta useissa kohteissamme."

SATS Group on Pohjoismaiden johtava kuntokeskusketju, johon kuuluvat SATS, ELIXIA, Fresh Fitness ja HiYoga. Kun valitsimme toimittajan, valvonta, yleiskatsaus, tarkka seuranta ja kilpailukykyinen hinta olivat tärkeitä kriteerejä.

SATS Group
Jätä yhteydenottopyyntö
Close

    Täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.