Töihin Elkraftille?

Oletko kiinnostunut työskentelemään osana mahtavaa tiimiämme?

Työskentely Pohjoismaiden johtavassa energia- ja teknisten palveluiden B2B-toimittajassa tarjoaa monia jännittäviä haasteita!

Autamme suomalaista elinkeinoelämää joustavilla ja fiksuilla sähkösopimuksilla sekä energiansäästötoimenpiteiden suorittamisessa. Asiakkaamme odottavat meiltä yhä enemmän ja teknologia kehittyy nopeammin kuin koskaan. Toimimme ennakoivasti ja tarjoamme asiakkaillemme älykkäitä ja hyviä palveluita olemalla Helppo, Turvallinen ja Henkilökohtainen yhteistyökumppani.

Jokainen työntekijä on meille kullanarvoinen. Mahdollistamme joustavat työskentelyolosuhteet, jossa kaikkia työntekijöitä kohdellaan tasapuolisesti ja reilusti. Meidän kasvavassa organisaatiossa on myös loistavat urakehitysmahdollisuudet.

Tarvitsemme tiimiin parhaat ihmiset. Jatkossa vahvistamme Elkraftia uusilla talenteilla tulevaisuuden kannalta tärkeillä alueilla.

Kuulostaako liian hyvältä ollaakseen totta? Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellään lisää miksi Elkraft on paras työpaikka juuri sinulle!

Jätä yhteydenottopyyntö
Close

    Täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.