Aurinkoenergia

Aurinkovoima on ympäristöystävällinen ja kestävä energialähde, joka on kaikkien saatavilla. Autamme yritystäsi ratkaisuilla aurinkosähkön omaan tuotantoon.

Suomen ilmasto ja suuri teknologinen kehitys ovat johtaneet siihen, että yhä useammat ihmiset tutkivat mahdollisuuksia asentaa aurinkokennoja rakennuksiinsa. Aurinkokennojen hankinta ja asentaminen vaatii hyvin pieniä rakenteellisia muutoksia, koska ne asennetaan rakennusten katoille, joissa on paljon käyttämätöntä tilaa.

Tuottamalla omaa sähköä rakennuksen energiakustannukset alenevat jokaista itse tuotettua kWh kohden. Lisäksi tuotettu sähköteho on täysin päästötöntä tuotannosta käyttöön, koska sähköenergiaa ei tarvitse kuljettaa (siirtää) pitkiä etäisyyksiä ennen käyttöä. Jos laitos tuottaa enemmän sähköä kuin rakennus kuluttaa, tämä sähkö menee verkkoon, ja asiakas saa siitä korvauksen.

On monia näkökohtia, jotka otetaan huomioon aurinkosähköjärjestelmää suunniteltaessa. Sekä sijainti, koko että muotoilu vaikuttavat tuotantoon sekä negatiivisessa että positiivisessa suunnassa. Elkraftilla on vahva asiantuntemus aurinkokennoista ja neuvomme asiakkaitamme koko prosessin läpi suunnittelusta valmiiseen aurinkokennojen asennukseen. Ota rohkeasti yhteyttä meihin keskustellaksesi aurinkokennojen mahdollisesta käytöstä rakennuksessasi tulevaisuudessa.

Jätä yhteydenottopyyntö
Close

    Täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.