Laskutusratkaisut

Halusitpa sitten kaikki mittarit yhdellä laskulla, saada lasku sähköisesti tai pdf-muodossa, kuukausittain tai neljännesvuosittain – löydämme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Koonti- ja yhteislaskutus

Jos sinulla on kolme tai useampi sähkömittari, voit saada kaikki mittarisi yhteislaskulla. Tämä tarkoittaa, että laskujen määrää voidaan vähentää huomattavasti ja voit säästää sekä aikaa että rahaa. Vähemmän laskuja- parempi valvonta.

Tarjoamme myös yhteislaskutuspalvelun, jossa sähkön siirto ja sähköenergia laskutetaan yhdellä ja samalla laskulla.

 

Sähköpostilaskutus

Voit halutessasi vastaanottaa laskumme myös sähköpostitse pdf-liitteenä. Ratkaisua voivat käyttää sekä koonti- että erillislaskutuksella olevat asiakkaat.

 

Verkkolaskutus

Asiakkaalle lähetetään maksutiedot sisältävä tiedosto. Verkkolaskun vastaanottamiseksi asiakkaalla tulee olla yhteistyökumppani, joka käsittelee ja lukee tiedostot. Elkraft käyttää yhteistyökumppanina Pagero Oy:ta  sähköisen laskutuksen käsittelyssä, ja he auttavat asiakkaidemme toivoman tiedostomuodon laatimisessa. Ota yhteyttä talousosastoomme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@elkraft.fi lisätietoja ja tilauksia varten.

Autamme sinua puhelimitse 045 85 95 355 arkipäivisin klo 08.00-16.00 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Close

    Täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.