Meistä

Elkraft auttaa suomalaisia ​​yrityksiä alentamaan sähkön kokonaiskustannuksia. Elkraftin kautta yrityksesi saa alhaisimmat mahdolliset sähkökustannukset yhdistettynä yksinkertaisella hallinnolla. Ratkaisumme säästävät yrityksesi aikaa ja rahaa

Elkraftilla on 30 vuoden kokemus sähkön toimittamisesta yritysmarkkinoille. Tavoitteemme on olla Pohjoismaiden johtava sähköntoimittaja. Avullamme yrityksenne saavuttaa säästöjä sekä sähkön hinnassa että kulutuksessa. Elkraft neuvoo asiakkaitaan siirtotariffien valinnassa ja käytössä, mittarien asetuksissa ja tehonvalvonnassa verkon siirtokustannusten alentamiseksi.

Tarjoamme yhteislaskuja sähkö- ja siirtokustannuksissa sekä autamme rakennusten yhteismittauksissa suoraan vuokralaisille.

Kestävä kehitys ja ympäristö ovat tuotteidemme ja palveluidemme perustana. Autamme yrityksiä energiamerkinnöissä ja suoritamme rakennusten energia-arviointeja. Uusiutuvan energian alkuperätakuut voidaan liittää toimitukseen sen varmistamiseksi, että asiakkaiden sähkönkulutus tulee kokonaisuudessaan uusiutuvista energialähteistä.


Perspektiiviä sähkönhankintaan Elkraftilta

Oy Elkraft Finland Ab on norjalaisen Elkraft AS:n 100% omistama tytäryhtiö. Elkraft konserni on perustettu vuonna 1992 ja on nykyään pohjoismainen sähköntoimittaja, jolla on 110 työntekijää ja myyntilupa Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Elkraft on Pohjoismaissa tunnettu luotettavana ja suurena  sähköntoimittajana, ja vahva usko perusarvoihimme on kehittänyt meistä merkittävän toimijan Pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla. Aito uteliaisuus ja kiinnostus siitä, miten voimme käyttää ja hallita sähköä älykkäämmin, on yrityksemme historian alkio ja liikkeellepaneva voima vielä tänä päivänä. Sähkö on sinänsä fantastinen, mutta asiakkaidemme kannalta tärkein eroava tekijä on se, miten Elkraft käytännössä toimii sähkön ja energiansäästöjen kanssa.

Elkraft toimittaa sähköä yritysmarkkinoille ja tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden paras sähköntoimittaja. Yksi syy siihen, miksi Elkraft on saavuttanut vahvan markkina-asemansa sähköntoimittajana on se, että olemme auttaneet yrityksiä alentamaan kustannuksia sekä sähkön hinnan että oman kulutuksen optimoinnin kautta.

Tarkastelemme energianhankinnan kokonaisukuvaa, ei pelkästään sähkön hintaa. Elkraft löytää asiakkaille säästöjä sekä sähkön hinnassa että kulutuksessa. Tekninen osastomme tekee yhtiöstä analyyseja, jotka antavat hyvän kuvan siitä, missä voidaan edelleen parantaa.

 

Sähköntoimitus on parhaimmillaan helppoa ja vaivatonta

Elkraft toimii asiakkaan pidennettynä kätenä monimutkaisilla sähkömarkkinoilla. Elkraft tarjoaa muun muassa sähkön ja siirtokustannuksien kollektiivisen laskutuksen sekä rakennusten yhteismittaukset suoraan vuokralaisille laskutetulla laskulla. Asiakkaamme säästävät sähkön ja rahan lisäksi myös omaa arvokasta aikaa.

 

Kestävä kehitys

Autamme yrityksiä energiahallinnassa, energiamerkinnöissä ja rakennusten energia-arvioinnissa. Alkuperätakuut on sidottu toimitukseen sen varmistamiseksi, että sähkön kulutus tulee uusiutuvista energialähteistä. Elkraftilla on laaja suunnitteluosaaminen, pääpaino säästöpotentiaalin havaitsemisessa.

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Close

    Täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.